Bună tuturor, bine ați venit pe blogul meu!

пятница, 8 июня 2012 г.

sursa: facebook.com
A treia ediție, al treilea Alexandru
Iată că s-a finalizat și un alt concurs cel numit, Fabrica de Staruri  3 ediție internațională. În finala acestui concurs au ajuns 7 concurenți, 4 din România și 3 din Republica Moldova. Am urmărit acest show, de la prima ediție, care nu m-a impresionat de altfel, iar concurenții ”nu m-au dat jos cu talentul lor”.

Cel care s-a ramarcat de la început prin stilul propriu și prin talentul său a fost Alex Mațaev, care în cele din urmă a cîștigat concursul, el a fost cel pe care publicul l-a votat. Nu a fost niciodată nominalizat, fiindcă prestațiile lui au fost cele mai bune, uneori după părerea mea interpreta mai bine decît cei cărora le aparținea piesa. Din punctul meu de vedere a meritat să cîștige.

Piesa Sorry Seems to be the hardest word de Elton John, în interpretarea lui Alex, l-a impresionat pe unul din membrii juriului, Nicu Alifantis, care a aplaudat stînd în picioare, semn că i-a plăcut enorm interpretarea. Alex s-a ales cu premii și mulți fani, pe viitor va trebui să muncească mult ca să nu-i dezamăgească pe cei care au crezut în talentul său.