Bună tuturor, bine ați venit pe blogul meu!

пятница, 3 августа 2012 г.

Tres metros sobre el cielo...
Bănuiesc că mulți  recunosc denumirea acestui film. Așa se numește partea întîi a peliculei ”Trei metri deasupra cerului”. Despre acest film am auzit doar lucruri bune și frumoase, majoritatea îmi povesteau entuziasmați despre iubirea dintre cei doi protagoniști. Am rămas și eu plăcut surprinsă de cele auzite și am hotărît că ar trebui să-l vizionez și eu.

Acest lucru s-a produs, cred că acum un an și ceva. M-a impresionat felul cum au tratat scenariul și felul cum au abordat tema dragostei, anume primii fiori de dragoste, care sunt atît de inoncenți și firavi. Un film frumos de dragoste, dar cu un final mai puțin fericit. Necătînd la dragostea ce și-o purtau cei doi, nu au rămas împreună, drumurile lor s-au separat.

Peste ceva timp, aflasem că istoria celor doi, urma să continue. Premiera filmului a avut loc la 22 iunie 2012. Ardeam de nerăbdare să vad happy-end-ul cu care m-am obișnuit din filme. De curînd am reușit să văd și partea a doua a filmului. Ce să zic?...interesant, dar totodată dezamăgită de finalul acestuia. M-am așteptat să văd cum se vor uni din nou destinele celor doi, însă nu a fost să fie. Totuși mi s-a părut logic finalul, pentru că cum și povestește eroul principal Hugo, noi nu putem trăi cu trecutul, trebuie să savurăm și din ceea ce ne-a pregătit viitorul, astfel vom putea fi fericiți.