Bună tuturor, bine ați venit pe blogul meu!

среда, 30 мая 2012 г.

Eurovision 2012
Sursa: mold.su
Ziua de 26 mai 2012, a fost ziua în care la Baku a avut loc concursul muzical Eurovision. În acest an a avut loc la Baku, datorită prestației Elll&Nikki cu piesa Running Scared
A fost mare nebuneală pe social media înainte de concurs. Unii spuneau că Pasha nu merită să ne reprezinte țara, alții îi urau succes. Casele de pariuri îl clasau pe interpretul nostru, printre primele locuri de la coadă, însă a dovedit că poate să ia un loc mai bun, cum ar fi locul 11, pe care s-a clasat. 

În acest an, după părerea mea s-a votat mult mai activ pentru țara noastră decît în anii precedenți, ni s-a oferit cîte ceva puncte din partea mai multor țări. Moldova și România și-au facut schimb de puncte oferind punctajul maxim de 12 puncte. 
Pe twitter multă lume nu dormea și urmărea Eurovision-ul, concomitent comentau și oferirea de puncte, dacă reprezentatului Moldovei i se ofereau puncte atunci era ok, iar dacă nu, se arătau nemulțumiți. Nu știu de ce dar, cred că nu le este cunoscut faptul că acest concurs este unul mai mult geopolitic, iar țările vecine se susțineau una pe alta oferind punctaj maxim. Nu mă miră nici faptul că locul 2 a fost luat de către Buranovskie Babushki, pentru că e ceva nou pentru Eurovision, și are priză la public, pentru că și noi am obținut cel mai bun loc la Eurovision cu bunicuța noastră care bate toba. În fine, Eurovision-ul de anul acesta a fost cîștigat de Suedia, de către interpreta Loreen cu piesa Euphoria


2 комментария:

  1. Invigatoarea si-a meritat locul !
    Desi ,e un concurs mai mult geopolitic , mie mi-a placut de Loreen ( mai mult decit de Pasha ) ...

    Mmmmm , atunci poate nu-i chiar atit de politic concursul ?!! :):) Poate asta e doar o "otmazka " pt cei ce nu ajung invingatori ? :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Prestația de anul acesta a fost destul de bună, însă nu la cel mai înalt nivel, iar piesa lui Loreen e ok! Iar concursurile, rămân concursuri în care sunt cîștigători și învinși, în culisele cărora rămîn unele nuanțe, care nu ne sunt cunoscute.

      Удалить